Fotograf Frida Furberg – Hon bakom kameran

Bröllopsfotograf Frida Furberg

5 snabba om mig

• Jag älskar choklad
• Min hund är döpt efter Frank Zappa
• Får lyckorus när jag reser – sån lycka!!
• Har ständigt konsert i bilen när jag kör
• Har sett Notting Hill med Julia Roberts minst 100 gånger

Under hösten 2019 så skaffade jag mig en liten kille som heter Zappa. Han är en mix av portugisisk vattenhund och dvärgpudel och är en riktigt pigg och glad kille. Livet har ändrats drastiskt, men utan tvekan till det bättre.

Jag som fotograf

Januari 2010 valde jag att starta mitt företag som fotograf, efter att ha fotat mycket vänner och deras familjer under ett par år. Började få förfrågningar från helt främmande människor och tänkte att – ja, detta kan man ju köra på!

Under detta decennier har jag testat på att fota det mesta, allt från barn, familjer, nyfödda, gravida, företag, djur… ja, det mesta. Men min stora kärlek blev utan tvekan bröllop och kärlek. Det finns inget som är så otroligt fantastisk att få som fotograf vara del av som ett bröllop. Men kärleken i sig är en kärlek för mig. Därav blir det även par i allmänhet. Att få fånga denna magiska känsla som två personer delar, det är magisk och ger mig så mycket glädje.

Jag är en väldigt glad, avslappnad och lugn tjej som har lätt att sprida dessa känslor till andra. Därav så har folk framför min kamera lätt för att slappna av och inte känna sig så oroliga. Vilket är precis så som jag vill att det ska vara.

Arbetar ständigt med att göra en fotografering enkel, rolig och avslappnad. Jag vill att ni ska få röra på er, mysa och busa med varandra och ha kul ihop! Här är det inga stela poseringar eller obekväma uppmaningar.

Jag älskar att ge service och vill ge mina kunder så mycket mer än de förväntar sig.

Annan kuriosa

Jag älskar att tillbringa tid vid vatten (gärna hav) och skogen. Min familj har landställe i Roslagen och det är så fantastiskt att få åka ut dit och bara njuta av stillheten, tystnaden och naturen. Det är definitivt något som fyller på batterierna.

Är en riktig kärleks-tönt. Jag älskar att se kärleksfilmer och läsa romaner, allt som ger en de där lilla pirret i magen för att man lever sig in i det – det är min grej. Jag mår nog nästan lika bra av att se andra kära som om jag skulle vara det själv, lite knasigt men ja…

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige