Gravidfotografering under januari – Massa snö och mys

Jag hade denna mysiga gravidfotografering under januari, precis när det nya året börjat. Snön låg fint på marken och träden i skogen då det snöat under veckan som var. Vi fotade ute på det öppna fältet och inne bland träden. Det blåste lite ute på fältet, vilket såklart gör att det känns lite kyligare än det faktiskt är. Men dessa två var tappra och klagade inte en enda gång. Och fint blev det trots lite vind!

Gravidfotografering under januari
Gravidfotografering under januari

Inne i skogen var det stillsamt och nästan lite trolskt. Eftersom att det hade snöat dagarna innan så låg snön fint på träden. Det kändes nästan lite trolskt, som en dröm.

Har man en gravidfotografering under januari när det är snö, så är det såklart ganska kallt. Det är vi alla medvetna om. Fast det är nog inte så kallt som du tror. Jag ser alltid till att mina gravida är bekväma och inte fryser allt för mycket. Vi är effektiva och pausar i jackor när det behövs. Men jag har även med mig värmekuddar som hon får klistra på kroppen som utsöndrar värme och hjälper till att hålla värmen uppe. Sen får ni ju röra på er och det skapar lite värme också. Plus en massa, massa kramar som värmer.

Vill du se mer om gravidfotograferingar med mig, kika här.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige