En mysig parfotografering på Ekerö

En mysig parfotografering på Ekerö en sval höstdag är aldrig fel. Det är alltid lika roligt att träffa ett nytt par och denna gång blev det ute vid Drottningholms slott på Ekerö. Det var en kylig men otroligt vacker februaridag som jag träffade Marie och Joakim. Dessa två var definitivt tappra i de kalla vindarna, men värmde varandra med mysiga kramar och mycket närhet. 

mysig parfotografering
Kärleksfotograf & Parfotograf

Jag jobbar alltid på att få mina kunder avslappnade genom små uppgifter som jag ber dom att göra. Dessa uppgifter gör så att dom får fokusera på varandra och inte mig och kameran. Det gör också att man glömmer bort kylan för en liten stund. Det är inte svårare uppgifter än att “gå och håll varandra i handen” eller “stå riktigt nära och gnugga näsan”.

Frida är sååå grym!

”Frida är sååå grym! Hon är en sprudlande glad och varm person som lyckas fånga stunden, ljuset och så mycket kärlek i varenda foto. Hon fick oss att glömma bort kameran med massa skratt och mys, vilket syns då fotona verkligen är helt magiska och genuina. Tusen tack Frida för att du förevigat vår kärlek, så sjukt värt!!!”

– Marie och Joakim

När det är kyligt ute så jobbar jag definitivt snabbare. Och det är enbart för parets skull. Men trots de så får vi massa variation på bilder och platser. Det är det som är så positivt med att jobba med uppgifter för det ger massa variation.

Marie och Joakim var definitivt enkla att jobba med då de bara bubblade av kärlek. Då är det enkelt att få dom att fokusera på den andra och bara vara i känslorna ett tag och det skapar en mysig parfotografering. Det gör att bilderna blir så himla fina. Drottningholms slott på Ekerö ger dessutom en stor variation av miljö. De har allt från träd och skog till park och vatten. En riktigt fin plats alla årstider.

Läs mer om hur en parfotografering går till hos mig.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige