Avslappnad förlovningsfotografering

Att ta vara på tiden och göra en avslappnad förlovningsfotografering är något man inte kommer ångra. Det är dessa minnen som ni kommer leva med resten av erat liv och det är så viktigt att bevara dom. En förlovningfotografering hos mig handlar om att ha roligt och mysa massor.

Avslappnad förlovningsfotografering
Kärleksfotograf & Parfotograf

Ni får möjligheten att umgås med varandra på ett sätt som vi i dagens samhälle ibland glömmer bort. Genom all stress så glömmer vi bort att bara vara och ha roligt tillsammans. Här ligger all fokus på er och er fantastiska kärlek.

Jag är överlycklig för bilderna!

Att fotograferas av Frida är som att tillbringa tid tillsammans med en god vän.
Ville så väldigt gärna lyckas med fina förlovningsbilder på mig och min sambo, så jag var nervös inför fotograferingen. Men Frida har en väldigt varm och välkomnande energi, och hennes förmåga att ge oss ”uppgifter” på ett glatt och lekfullt sätt gjorde att vi rörde oss helt naturligt och inget upplevdes påtvingat eller krystat. Jag är överlycklig för bilderna, Frida fångade magi och jag ser jättemycket fram emot att njuta av dom livet ut.

– Alexandra

En avslappnad förlovningsfotografering

Så hur får vi den här fotograferingen att bli avslappnad? Det handlar först och främst om att ni måste känna att ni kan lita på mig, att ni kan släppa på hämningarna och våga slappna av. Kontakten jag har med er innan ska lägga grunden för den tilliten. Sen handlar det om att sluta bry dig om hur du ser ut, jag förstår att det låter konstigt att säga så. Men det handlar inte om posering eller stela leenden. Här snackar vi äkta, underbara skratt från magen.

Jag kommer sätta på musik och ge er uppgifter som gör att ni håller er i rörelse och att all fokus ligger på varandra. Din uppgift är att njuta och göra ditt bästa för att din partner ska må bra och ha roligt. Kanske gräva in ett finger i sidan på den så att den börjar skratta?

Läs mer om en förlovningsfotografering med mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige