Bröllop – Kärlek står på schemat | Stadshuset

Den här sommaren som var fylldes av massa fina, mysiga vigslar vid Stadshuset i Stockholm. Kanske inte så konstigt då vi befunnit oss i en konstig tid de senaste tjugotvå månaderna. Fler som skjutit på bröllopen och känner att nu gifter vi oss bara! Men sen finns såklart dom som bara helt enkelt vill gifta sig, inte göra så stor grej av det.

Bröllopsfotograf Stadshuset Stockholm

Avslappnad fotografering vid Stadshuset

Att ha en intim vigsel bara de två eller kanske med bara föräldrarna närvarande. Inte göra en stor fest eller lägga massvis med pengar på ett bröllop. De nöjer sig med att säga ja och att gå ut och äta något gott med sina nära och kära.

Vem kan klandra dom? Stadshuset är en otroligt fin plats för fotografering då det finns så många olika miljöer att fota vid på så liten plats. Titta bara nedan på Caroline och Joakims bröllopsdag. Väldigt avslappnat, mysigt, roligt och med närmaste familjen. De firade med sina föräldrar och tre barn på plats.

Eiktigt roligt att fota med henne!

Frida är otroligt duktig och fick oss att känna oss avslappnade. Vi var lite nervösa men det släppte snabbt då Frida är ett proffs och det var riktigt roligt att fota med henne! Bilderna blev magiska ✨ Tack Frida 💖

– Caroline och Joakim

Läs mer om bröllop vid Stadshuset Stockholm här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige