Gravidfotograf bland äppelträden

Under en kort, kort stund varje år så kan ni hitta denna gravidfotograf bland äppelträden. Det är en så kort tid som de står i blom och i år vart det extra kort då det var regnigt under den tiden. Som tur var så hann vi med Miriam och Johan som vann en fotografering med mig i början på året. Så kul! Miriam var endast i vecka tjugo när hon anmälde sig till tävlingen, så därför har det dröjt lite. Men när man väntar på något gott…

Gravidfotograf bland äppelträden
gravidfotografering i Stockholm

Vi var där strax innan blommorna hade slagit ut helt, men det var riktigt fint ändå! Det här är en av mina favoritplatser just vid den här tiden då de låga träden får så mycket fina blommor på sig.

Roligaste upplevelsen jag varit med om!

Det var en av de roligaste upplevelserna jag varit med om. Allt gick så snabbt, vi skuttande på ängen bland äppelträden, pussades och gapskrattade. Bilderna är sååå fina, längtar tills jag får dela dem med familj och vänner. Och tänk vad roligt för ”lillen” att se mamma och pappa i väntans tider när hen blir stor.
Vi kommer aldrig ångra att vi förevigade den här stunden i livet. Så fint att få dela kärlek och förväntan med sin älskade.

Frida hjälper till att skapa magi där resultatet blir fantastiska bilder!!!!

– Miriam och Johan

Jag tycker det tillför lite extra romantik när man har med blommor i bilderna. Sen ett vackert par på det som hänger med denna gravidfotograf bland äppelträden, det blir kanon! Så mycket glädje och kärlek så man spricker!

Läs om hur en gravidfotografering går till med mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige