Bröllopstips – fota förberedelse brudgum

Ska man fotografera förberedelserna som kille? Det kanske är en fråga du ställer dig. Vi är mer vana att se bilder på när alla brudar gör sig i ordning, vilket inte är så konstigt med tanke på att de har lite mer som görs under förberedelserna med allt från hår och smink till klänning och smycken. 

Men som kille gör du dig också i ordning. Även om själva påklädningen går snabbare så tillbringar du förmodligen förmiddagen med grabbarna och har en trevlig stund. Varför inte föreviga den? 

Vissa gör någon aktivitet typ spelar minigolf eller lirar lite poker, medan andra kör brunch och bara umgås. Men det är ändå en rolig stund att föreviga då den är väldigt speciell. Det är tiden innan du träffar din blivande fru för första gången den dagen när hon är alldeles uppiffad och snygg. Du kommer inte ångra dig av att ha det förevigat.

Så vad ska man tänka på vid foto av förberedelse brudgum

Att välja en plats med bra ljus är viktigt för bilderna. Ett stort rum med ljusa väggar är att föredra för att hjälpa bilderna att få så fint ljus som möjligt. Dessutom slipper ni trängas när ni gör er i ordning. Se även till att du har tagit fram alla detaljer som kan vara roligt att ha fotade. Till exempel fluga/slips, skor, parfymflaska, manschetter, corsage, hängslen… ja allt som du ska ha på dig helt enkelt. Det är några tips för förberedelse brudgum.

Dags att boka bröllopsfotograf? Gillar du avslappnade, varma och kärleksfulla bilder? Kika in mina bröllopspaket här.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige