Bröllopstips – Ingen golden hour?

Vad gör vi om bröllopsdagen är här och det inte blir någon sol, dvs ingen solnedgång eller golden hour den dagen? Det är såklart helt upp till er, men mitt tips är att vi går ut och tar några bilder i alla fall.

Bröllopstips bröllopsfotografering

Varför ha en kvällsfotografering?

För det första så är det en väldigt speciell dag, det händer något konstant. Förberedelser, porträtten, sen vigsel, mingel, middag och dans. Det är aldrig någon lugn stund. På gott och ont, såklart! Det är en fantastisk dag med massa roligheter, men det kan också kännas lite mycket. Aldrig något andrum.

Därför tycker jag den där lilla stunden under middagen då vi smiter iväg är otroligt fin. Medan gästerna fortsätter umgås och dricka gott så går vi iväg och tar lite mysiga bilder på er. Helst såklart när solen är som varmast och bäst ljusmässigt – golden hour. Men skulle det vara mulet så gör det inget!

Fint även utan golden hour

Det blir fint ändå! Kolla bara hur mysigt Ida och Daniel hade det under sin stund. Massa mys, bus och otroligt fina bilder. Ljuset är lite dovare än mitt på dagen, även om det är mulet. Men det bästa är egentligen att ni är så avslappnade! Alla nerver har släppt, ni kanske fått i er lite bubbel och något glas vin. Det finns inte längre något att stressa över, nu firar ni bara. Och då har ni lättare att även känna er avslappnade under fotograferingen.

Få mer tips kring bröllopet här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige