Gravidfotografering i snön | Solna

En magisk gravidfotografering i snön med vackert motljus. Det är inte fel det inte! Vi hade riktigt tur med vädret även om det var riktigt kallt. Det låg på -9 denna dag och det var riktigt bitande kallt. Men jag är såklart förberedd på detta. Har bett partner att ha underställ eller liknande så de håller sig varma, medan jag förbereder värmekuddar som utger värme till henne som hon sätter på kroppen.

Gravidfotografering i snön
gravidfotografering i Stockholm

Sen är vi såklart väldigt effektiva! Under de varmare tiderna på året kanske vi gör samma uppgift ett antal gånger, dels för att verkligen få paret avslappnade men även för att jag ska lyckas fånga de absolut bästa bilderna. När det är såhär kallt under en gravidfotografering i snön så får man jobba lite snabbare. Men det är inga problem!

Jag tycker nästan det kan bli bättre på ett sätt då jag tvingas vara mer kreativ och effektiv, av någon anledning så funkar det. Och såååå glad jag är över dessa bilder, wow! De är så himla fina, och då pratar jag inte bara om ljuset och snön, för Erica och Michell är så himla fina människor som bara lyser av kärlek.

resultatet blev magiskt

Det var en jättefin upplevelse och något jag är enormt tacksam över att vi valde att göra. Även om det var minusgrader så höll Frida energin uppe hos oss med peppande musik och ledde oss igenom fotograferingen så vi kunde känna oss avslappnade. Vi hade en riktigt rolig stund och resultatet blev MAGISKT!!!!!
Jag skulle självklart rekommendera andra att göra detta! Av den enkla anledning att man förevigar graviditeten i helt underbart fina fotografier att spara som minnen för resten av livet. Dessutom är det en bonus att själva upplevelsen är rolig. Jag skulle verkligen ångrat mig om vi inte valde att fota oss hos dig Frida!

– Erica

Läs mer om gravidfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige