Bröllopsfotograf vid S:t Maria Magdalena kyrka

Jag fick möjligheten att fotografera Marie och Roberts vigsel vid S:t Maria Magdalena kyrka under hösten 2020. Det blev lite speciellt för dom pga Corona såklart. Dom tog beslutet att inte ha någon stor fest de året utan ta den vid ett senare tillfälle. Men dom gjorde dagen så himla fin och speciell i alla fall. Båda gjorde sig i ordning på olika håll och sen blev det first look och porträtt i Ivar Los Park på Söder i Stockholm. Där tog vi även porträtt med följet innan vi åkte på en liten rundtur runt Stockholm för att fota på flera av Stockholms magiska platser. Bland annat vid Stadshuset och Riddarholmen.

Bröllopsfotografering Stadsbröllop

Sen var det vigsel i vackra S:t Maria Magdalena kyrka innan det blev limousine färd till hotellet för incheckning och sedan vidare till deras innergård där familjen och de närmsta vännerna tagit sig för att fira. Det var en väldigt fin, mysig och intim dag. Jag är så glad att jag fick vara med dom här på deras dag. Ser fram emot att fota festen sen också!

fotografen som gör det där lilla extra!

Vi är så glada att vi valde Frida som vår bröllopsfotograf! Frida har förmågan att verkligen fånga fina ögonblick och slutresultatet blir fantastiskt vackra och romantiska bilder. Hon är fotografen som gör det där lilla extra för sina kunder och bjuder på små trevliga överraskningar under hela processen. Dessutom är Frida väldigt flexibel och tillmötesgående, något som verkligen uppskattats detta Coronaår.

– Marie och Robert

Njut av deras fantastiska höstbröllop mitt i Stockholms fina innerstad. Kan inte bli mycket bättre än såhär om ni frågar mig!

Läs mer om bröllopsfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige