Parfotografering med snö och sol | Solna

En sån där magisk parfotografering med snö och sol. Det kan inte bli mycket bättre än så! Det är fantastiskt att få den där magiska vinterdagen när solen lyser så fint vid trätopparna. Även om det var riktigt kallt så busade dom här två loss ordentligt! Det positiva med mitt sätt att fota är att dom ska röra mycket på sig, så man håller sig lite varm.

Parfotografering med snö
Kärleksfotograf & Parfotograf

grym på att fånga känslan!

W O W ! !
Frida är en person som får en att le från första stund, ett leende som håller i sig långt efter mötet. Hon är en underbart härlig person som tar fram det bästa i sina kunder och som gör fotograferingen till en upplevelse. Otroligt professionell, nyfiken och har alltid nära till skratt. Hon vet vad hon gör och hon kan få den mest kameraskygga personen till att känna sig avslappnad. Vi kommer alltid att rekommendera Frida om någon ska föreviga ett ögonblick, för vi vet hur grym hon är på att fånga känslan i sina bilder. Vi är evigt tacksamma!

– Johanna och Linus

Parfotografering med snö

Det är lite speciellt att fota i snön. Är det snö – är det kallt. Därför förbereder jag mina par innan på att ta lager på lager av kläder så de håller sig varma men även att hålla sig i rörelse. Och såklart så avslutar vi fotograferingen med de biler där de får en massa snö på sig. Hur många är villiga att rulla runt i snön? Kallt. Men såå himla kul och fint! Älskar när jag träffar par som inte är rädda för att leka loss.

Läs mer om parfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige