Parfotografering i sommarvärmen | Lidingö

En avslappnad, rolig och kärleksfull parfotografering i sommarvärmen. De är just de orden, avslappnat, roligt och kärleksfullt som jag skulle använda för att beskriva den här parfotograferingen på stranden. Att de här två fina kunde släppa loss och leka med sin kärlek, det är underbart att se. Hur roligt är det inte att få bevara även de enkla stunderna i livet? Att minnas kärleken för alltid.

Kärleksfotografering i kvällssolen
Kärleksfotografering på stand ute på Lidingö i sommaren.

Mitt mål är alltid att få mina kunder så avslappnade att de knappt tänker på att de blir fotade. De ska bara ha kul tillsammans, busa som man gjorde när man var yngre och mysa massor med varandra. Det blir så mycket kramar, pussar och närhet och de inte kan komma ihåg när de pussades så här mycket senast. hehe!

Det underbara med en parfotografering i sommarvärmen är just det, att det är varmt och skönt ute! Man slipper ha massa tjocka kläder på sig och kan röra sig fritt. Är nu helt galna kan ni även rulla runt i sanden eller hoppa i vattnet. Ingen är förbjudet!

Det handlar om att ta vara på stunden, vara här och nu. Njut av er fantastiska kärlek, fira den på bästa sätt ni kan komma på!

Se mer om hur en parfotografering går till hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige