En mysig gravidfotografering under vintern

gravidfotografering under vintern

Att boka en gravidfotografering under vintern kanske känns lite konstigt, speciellt när vi pratar om att vara utomhus. Jag har ingen studio och gillar inte den stela känslan som studio ger. Så för att ge en avslappnad och naturlig känsla så kör jag alla mina fotograferingar utomhus.

Men hur funkar det under vintern? Det är kallt, kanske snöigt, hur går det då? Det ska jag berätta för dig att det går alldeles utmärkt! Visst det är definitivt kyligare än i juni, men det blir minst lika fint. Jag anpassar mig alltid efter hur vädret är och under vintern så förbereder jag mina par på hur det kommer bli. Dessutom har jag med mig värmekuddar som hon får klistra på kroppen som utger värme och värmer upp henne lite.

Sen är vi såklart alltid effektiva och pausar i varma jackor när det behövs. Det är aldrig så jobbigt som du tänker dig, det påpekar alla mina par som jag fotat. Dessutom om du tar med dig din partner har du någon att krama som kan ge dig lite extra värme.

En kall gravidfotografering i februari

Kristin tog med dig sin partner under vår gravidfotografering ute på Lidingö. Vi bestämde oss för att stanna kvar i skogen och inte gå ner till vattnet som först tänkt då det blåste kallt där. Och inte är vi sure för det, kolla in ljuset vi fick där i skogen. Helt magsikt! En gravidfotografering under vintern är ganska speciellt men otroligt magsikt. Ofta är ljuset helt underbart när solen väl är framme. Såklart ingen man kan garantera att den är, men har man tur så.

Vill du boka in din fotografering eller vill veta mer om hur en gravidfotografering med mig funkar? Kika in här. Eller scrolla ner och njut av dessa bilder vi tog i skogen en kall februaridag.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige