En avslappnad gravidfotografering vid vattnet

Det bästa med att fota under sensommaren är att det är lättare med ljuset. Man behöver inte vänta till sent på kvällen för att fånga det där fina ljuset som solen ger när den är på väg ner. Mjukas ljus är alltid 1-2 timmar innan solnedgång om solen är framme.

Under den här mysiga gravidfotograferingen vid Ulriksdals slott så hade vi både sol och moln. Mulet underlättar alltid när man ska fota, speciellt när man vill ha sin gravidfotografering vid vattnet då ljuset blir jämnare och inget blir utfrätt för att det är för starkt ljus.

Gravidfotografering vid vattnet
gravidfotografering i Stockholm

Emelie var redo att föda vilken dag som helst när vi hade den här fotograferingen. De hörde av sig i ren panik då den andra fotografen de hade bokat valde att avbokat i sista minut. Som tur var så hade jag möjlighet att klämma in dom så de fick massa fina bilder tillsammans med magen. För det här är inte ett tillfälle man vill missa att föreviga.

Vi hade en mysig gravidfotografering vid vattnet vid Ulriksdals slott och i parken. Det positiva med att ha sin fotografering i en park som denna är att man får väldig möjlighet till varierad miljö. Allt från skog, vatten, planeringar och om man vill byggnader. Alltid väldigt roligt att få så olika bakgrunder på en så liten yta. Till en sån här fotografering som deras så avsätter vi en timma då de har tre klänningar att fota i, dessutom valde Emelie att ta lite fina med endast en kimono och underkläder också, vilka jag älskar!

En helt underbar dag och fotografering, se bara nedan på alla fina bilder som vi fick till.

Läs mer om gravidfotografering med mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige