Bröllopsporträtt vid Rosendals trädgård på Djurgården

Bröllopsporträtt vid Rosendals trädgård är en supermysig plats under bröllopsdagen. Djurgården är mycket vackert med all natur och sin tillgång till vatten, vilket ger en underbar variation i bilderna. Vilken är väldigt bra när man har en kortare fotografering för att det inte ska bli så ensidigt.

Bröllopsfotograf Stockholm

När Alexandra och Ivan hörde av sig och berättade att de skulle gifta sig på en båt med närmaste familjen men ville ha sina bröllopsporträtt tagna i stan så var bröllopsporträtt vid Rosendals trädgård vid Djurgården ett självklart val. På grund av pandemi och storlek på båt så fick inte jag som fotograf plats för att föreviga själva vigseln, men vi träffades vid Rosendals trädgård för att föreviga denna dag i bilder.

Vi började vit vattnet, en symbol som betyder mycket för dessa två som älskar att vara ute i skärgården. Sen gick vi vidare längs vattnet för att finna massor av fina platser att fota på innan vi avslutade inne i Rosendals trädgård.

Vi är otroligt nöjda med resultatet!

Frida är fantastisk! Väldigt lyhörd och härlig. Man blir väldigt bekväm i hennes sällskap, även om dagen och situationen är nervös i övrigt. Vi är otroligt nöjda med resultatet och känner att vi haft en fin kommunikation med Frida hela vägen från bokning till leverans – stort plus! Rekommenderar verkligen Frida!

– Alexandra och Ivan

Se mer kring bröllopsfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige