Avslappnad Bröllopsfotografering vid Stadshuset

Ibland är jag lite extra kär i stadshuset. Det är som att stället mjukar upp mitt framför mina ögon och varenda hörn gör sig vackert på bild. Men det kan även ha med paret att göra.

För är inte Clarissa och Oliver helt underbara? Så himla mysiga personer som skrattade och gosade massor utan att jag ens behövde säga till (det bästa en fotograf kan önska sig). Man verkligen ser hur deras kärlek lyser igenom varenda bild. Sån lycka att få gifta sig med kärleken i sitt liv.

Wow vilka bilder!

Men åååh, wow vilka bilder! STORT tack till dig för allt, du är grym! Vi kände oss så bekväma framför kameran med dig. 

– Clarissa och Oliver

Dessutom kom närmaste familjen dit för att fira med dom och inte minst deras hund! Det värmer lite extra i mitt matte-hjärta. Hur söt som helst!

När det kommer par som är sådär extra avslappnade redan från början, dvs gärna pussas och kramas, så gör det mitt jobb väldigt kul. Det innebär att jag kan leka loss mycket mer och mina uppgifter blir mer naturliga. Även om jag såklart även får till det med mindre avslappnade par också, oroa dig inte!

Bröllopsfotografering Stadshuset hund
Bröllopsfotograf stadshuset stockholm

Det här var verkligen en avslappnad bröllopsfotografering då dessa två var så avslappnade till att börja med. Men jag gör ju mitt allt ändå för att få till en riktigt avslappnad känsla på mina fotograferingar. Försöker alltid hitta små uppgifter som mina par kan göra för att de ska fokusera på varandra och inte på mig. Så att de är i rörelse och vet vad de ska göra. Detta är något jag ständigt jobbar på att utveckla och bli ännu bättre inom. Jag vill att även den stelaste pinnen ska skratta, mysa och ha roligt under sin fotografering.

Nu får ni njuta av Clarissa och Olivers bröllopsfotografering vid Stadshuset. De valde att ta med sig mammorna in för vigseln (då de endast fick ha med 2 vittnen vid detta tillfälle), så inga bilder inne från vigseln.

Läs mer om avslappnad bröllopsfotografering vid Stadshuset i Stockholm.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige