Bohemisk gravidfotografering

En magisk sommarkväll med en vacker gravid i enkel klänning med fin kimono till, en perfekt bohemisk gravidfotografering. Kan det bli bättre? Den här sommarkvällen hade vi en riktigt fin fotografering i det höga gräset medan solen var på väg ner bakom träden. Det var en avslappnad och rolig stund med två fantastisk mysiga och härliga personer som inte hade något emot att leka loss. Vilket är det bästa jag vet!

Gravidfoto boho
gravidfotografering i Stockholm

Hos mig blandar vi bus och lek med massa mys under vår fotografering. För kärleken är en härlig blandning av båda. Jag får till de rörliga bilderna genom små enkla uppgifter som paret får för att hålla sig i rörelse. Det gör att dom fokuserar på varandra och vi får till naturliga bilder som inte känns så uppställda.

Sen ska det såklart mysas en massa!

fantastisk upplevelse!

Fantastisk upplevelse! Är så glad att vi förevigade detta ögonblick. Det var en såååå härlig stund! Avslappnat och faktiskt roligt även om man kan tro att det ska bli lite stelt. Det bästa var att få föreviga denna speciella tid som aldrig kommer tillbaka. Oavsett om vi skulle få ett till barn senare så kommer detta alltid vara en fotografering vi gjort med just den lilla tjejen som är där inne i magen nu. Jag är verkligen så glad att vi förevigade detta speciella ögonblick!

– Micaela

Vad gör det till en bohemisk gravidfotografering?

Det handlar mest bara om stilen. Det vill säga, vilka kläder som används eller rekvisitan man har med sig. Bohemiskt för mig är avslappnat, spets, macrame, blandning av nytt och gammalt, ljust och mörkt, varmt. Det perfekta operfekta helt enkelt.

Läs mer om en gravidfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige