Bröllop på Nygårds värdshus | Täby kyrka

När strömmen går mitt under middagen på Nygårds värdshus. Då blir det spännande för alla involverade.

Under sommaren 2020 var det mycket som förändrades, bland annat Denise och Mickes bröllopsplaner. De skulle ha ett härligt vårbröllop var tanken, men när maj närmade sig så var det inte riktigt så passande under omständigheterna. De valde därför att skjuta på det till tidig höst.

Bröllop på Nygårds värdshus

De började dagen med att göra sig i ordning vid vackra Näsby Slott där även first look och porträtten blev tagna. De hade lite otur med en regnig dag, men inte stoppar det oss! Så vackert det blev! Jag har såklart alltid med mig mitt genomskinliga paraply som gör sig fint på bild. Sen har även Näsby Slott ett valv där de kunde ta skygg under. Efter lite porträtt med följet gav vi oss vidare till Täby kyrka för vigsel och sedan till Nygårds värdshus för middag.

Bröllopsfotograf Nygårds värdshus

Vid bröllopet på Nygårds värdshus så började minglet för att gäster i väntan på brudparet innan middagen började. Middag och tal körde igång och sen blev de svart. Strömmen gick i större delen av kommunen. Shit! Personalen på värdshuset var snabba med att ställe ut ljusstakar med tända ljus så att gästerna kunde fortsätta äta och prata. Själv blev jag väldigt ställd då det blev mörkt som tusan. Jag jobbar helst inte med blixt då jag tycker att det stör så mycket och när det är såhär mörkt till att börja med? Nej tack. Varenda blixt skulle blända alla människor. Så jag jobbade med de ljus som fanns. Bilderna blir såklart mörkare än min naturliga ljusa stil, men hur mysigt ser det inte ut?

Dom fortsatte med sina tal och inom en timma kom strömmen tillbaka trots att de hade varnat om att den skulle vara borta mycket längre än så. Vilken tur! Nu kunde paret och deras gäster festa till halva natten lång om de ville.

Läs mer om bröllopsfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige