Bröllopstips – Golden hour fotografering på bröllopsdagen

Golden hour på bröllopsdagen

Något du inte får missa om solen är framme är att ta lite tid under kvällen vid solnedgång för en golden hour fotografering på bröllopsdagen! När detta sker beror ju på vilken tid på året bröllopet är. Men under minglet eller middagen på sommar/hösten. Det är supermysig!

Dels får ni några minuter för er själva att låta dagen smälta in. Vilket kan vara riktigt skönt efter en dag där schemat bara rullar på från förberedelser, porträtt, vigsel och mingel. Men det blir även otroligt fina bilder i magiskt ljus. 

Se till att prata med era toastmasters så att dom planerar in 10-15 minuter paus i schemat för golden hour fotografering. Och att dom vet om hur viktigt detta är för er. När dagen väl är där kommer jag ta reda på exakt tid som det är bra ljus på den plats där vi är. Sen meddelar jag toastmasters så de vet när det ska pausas. Ni kommer inte ångra er – lita på mig!

Skulle solen inte vara framme finns det såklart inget solnedgångsljus för golden hour på bröllopsdagen. Men skulle ni ändå vilja ha denna kvällsfotografering kan man leka med ljusslingor eller tomtebloss istället för att få en mysig stund.

Läs mer om hur en bröllopsfotografering går till hos mig.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige