Förlovningsfotografering innan bröllopet

Varför ska man ha en förlovningsfotografering innan bröllopet? Det kan nog många fråga sig när man ser att det ingår i alla mina bröllopspaket. Jag erbjuder den möjligheten för att jag vill att ni ska testa på hur det är att stå framför min kamera innan bröllopsdagen väl är här. Det kommer ger er massor!

Förlovningsfotografering innan bröllopet

Få personer är vana att bli fotograferade av en professionell fotograf och förmodligen lite osäkra och nervösa inför just den delen på bröllopsdagen. Därför vill jag underlätta för dig så just den delen inte är så jobbig utan något du kan slappna av under. Ni kommer vara tillräckligt nervösa över själva vigseln ändå.

Ni får en möjlighet att umgås, ha roligt ihop och dessutom få massa fina bilder på er tillsammans utan bröllopskläderna. Dessutom lär ni känna mig ännu mer, vilket gör att det blir ännu bättre när vi ses på bröllopsdagen. Då är vi redan bästa vänner! 

Se det som världens mysigaste dejt! Ni får mysa och pussas massor och busa med varandra. Skratta, kramas och ha roligt ihop. Resultatet blir magiska bilder som ett riktigt fint minne som dessutom kan användas till bröllopsinbjudningarna eller gästboken.

När bröllopsdagen är här så kommer ni känna er som proffs när det kommer till fotograferingen, för ni har ju redan gjort det innan!

Se och läs här om hur en riktig förlovningsfotografering innan bröllopet kan gå till.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige