Gravidfotografering – en rolig upplevelse

Det absolut roligaste med en gravidfotografering (förutom det uppenbara – en liten bebis är på ingång) så är det att ge mina par en underbar upplevelse. En stund där de får leka loss lite, komma ifrån vardagen och bara vara med varandra. Hon får låna klänningar, de får klä upp sig och känna sig lite extra fina för en stund. Dessutom får de gosa en herrans massa! Det finns inget som heter för mycket kramar eller pussar under en av mina fotograferingar.

Varm gravidfotografering
gravidfotografering i Stockholm

Att fotas tillsammans med din partner ger fotograferingen en helt annan dimension. Det handlar inte bara om den där lilla krabaten i magen, utan även om all er kärlek. Den kärleken som tagit er hit idag, den kärleken som lyser om er just nu. Det är den vi vill fånga på bild och det gör vi genom en massa bus och påhitt. Allt är väldigt enkelt och vem som helst kan göra det. Oroa dig inte!

Nästan alla mina par kommenterar om hur roligt det var och att de knappt tänkte på att jag stod där med kameran och fotade. Att det kändes så avslappnat och skönt. Det är underbart att höra!

Boka din egna mysiga upplevelse hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige