Bröllopstips – vad ska man tänka på vid förberedelse för brud?

När du planerar in vart ni kommer att göra er i ordning på den stora dagen finns det några saker att ha i åtanke om ni vill att era bilder ska bli riktigt fina. Vilket du såklart vill ha! Även era förberedelser är en del av er stora dag.

Ett stort och ljust rum är essentiellt för att få till de fina bilderna (helst med vita väggar). Gärna stora fönster från flera håll, men så länge det finns från ett håll så kommer det bli bra ljus. Det kommer resultera i ljusa och rena bilder av era förberedelser. Bestäm även ett hörn/rum där alla prylar får ligga för att undvika att dessa hamnar i bild och stökar ner känslan.

Se till att tärnorna är på plats för att göra starten på dagen riktigt rolig. Ett tips är att tärnorna har matchande sidenmorgonrockar vilket gör sig fint på bild och gör dagen lite extra speciell. Planera för att äta och dricka något gott, dels för att fira dagen men också för att du måste få i dig näring så du orkar hela dagen. Det kommer bli en lång dag!

Vad ska man förbereda som brud?

Ta fram alla föremål som du vill ha fotat, tillexempel ringar, skor, smycken, parfymflaska, inbjudningskort (och alla andra tryckta detaljer), brudbukett. Det blir jättefint på bild och kommer vara väldigt roligt att ha efteråt. Låt klänningen hänga i sin påse för att inte riskera att den blir smutsig innan det är dags att fota eller ta på den. Den kommer vi sen hitta en bra plats för att hänga, kanske tillsammans med tärnornas klänningar.

Se till att planera in mer tid än du tror. Hår och smink tar ofta lite längre tid än man tror och vi vill inte att du ska behöva stressa. Se till att det finns gott om tid till att äta lunch och andas innan det är dags att åka vidare.

Läs om fler tips kring bröllopet här!

Bröllop Villa Soludden brudklänning
Bröllopsförberedelser
Bröllopsförberedelser
Bröllopsförberedelser
Bröllopsförberedelser
Bröllopsförberedelser
Bröllopsförberedelser

Sugen på att boka ditt bröllop?

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige