Ett par dagar i ett vårigt London

Förra veckan så tog jag och min familj flyget till London för ett par dagar. Våren hade slagit till ordentligt där vilket var underbart. Körsbärsträden blommade, träden var gröna och solen värmde.

Resan skulle egentligen skett 2021, men det var lite annat som kom i vägen. Ett dåligt år för resor helt enkelt. Hehe! Men nu äntligen vart det av. Och resan var av en speciell anledning. Vi firade nämligen mina föräldrars 40 åriga bröllopsdag. De gifte sig nämligen där för nu snart 42 år sen. Rymde dit och sa ja till varandra. Hur fint!?

40 år är en lång tid. Och otroligt fina förebilder är dom. Vi besökte även svenska kyrkan där dom gifte sig.

Denna resa bjöd på allt, vi var ju ändå i England där det var både sol, blåst och regn. Vi har vandrat i parkerna, gått på marknad, ätit god mat, åkt kanalbåt, shoppat, åkt dubbeldäckare, vandrat på London Tower och mycket mer.

En otroligt fin resa.

Jag lämnar alltid min jobb kamera hemma när jag gör såna här privata resor, den är faktiskt ganska tung att släpa på. Men min lilla följde med och användes… ja, första dagen. Haha! Så det blev mobil bilder för hela slanten. Livet som fotograf… Så njut av mina fantastiska mobilbilder från denna härliga resa! 😉

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige