Förlovningsfotografering i Gamla stan

När vi bokar in en förlovningsfotografering så är tanken att det ska bli massa variation i bilderna. Att välja plats är det viktigaste för att detta ska bli bra. En förlovningsfotografering i Gamla stan är definitivt ett bra val. Där finna många gränder, vackra utsiktsplatser och mysiga hörn att fota kring.

Denna fina höstdag mötte jag upp de här två snyggingarna för deras förlovningsfotografering i Gamla stan. Tillsammans så vandrade vi runt längs gränder, ut på Riddarholmen och till ett mysigt café. Med vinden i håret och leende på läpparna så promenerade, dansade och myste de längs gatorna. Ignorerade förbipasserande människor och hade en härlig dejt.

Förlovningsfotografering gamla stan

En förlovningsfotografering med mig handlar mycket om rörelse och uppgifter. Ert fokus kommer ligga på varandra och på att göra saker med den andra. Varesig det är att gå mot kameran och hålla handen eller att attack pussa din partner. Det gör att ni inte fokuserar lika mycket på kameran, på hur håret ligger eller lägger fokus på fel saker. Ni lägger det istället på personen ni älskar mest på denna planet och då kommer det fram även på bilderna. Såklart är detta något som jag hjälper er med. Jag guidar er igenom hela upplevelsen och ger er enkla uppgifter att genomföra.

Men framför allt så blir det en herrans massa gosande!

Vi blev hur nöjd som helst!

“Fotograferingen var hur lättsam och rolig som helst, är man som person bara lite villig att bjuda på sig själv och inte vara blyg så fungerar allting kanon. Det roliga var att bolla idéer med Frida och vara spontan för att få till mer och fler roliga platser, vinklar och poseringar för foton, bara låta fantasin flöda! Frida är jätteglad, trevlig, snäll och enkel att prata med, inga som helst problem med att känna sig bekväm under fotograferingen! Vi blev hur nöjd som helst med bilderna, så vi kunde inte låta bli att köpa dem allihop!”

– Sebastian och Marybelle

Nyfiken på att boka din egna förlovningsfotografering?
Varesig ni är nyförlovade eller varit det i många år så är det en kul upplevelse. Läs mer här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige