Bröllop i Corona-tider | Ingarö Stockholmsskärgård

Att planera bröllop i Corona-tider är knappast lätt. När Sarah och Marcus hörde av sig till mig var Covid redan i full blom. Dom hade bestämt sig för att ha ett litet mysigt bröllop på altanen i mörkret med vänner och familj. Det lät otroligt mysigt med marschaller, ljusslingor och ljus som skulle omringa dom. Några veckor innan det var dags kom det ut ännu hårdare restriktioner och dom bestämde sig för att ta lite tunga beslut för att inte utsätta familjen för något. Dom fick endast vara 8 personer vid vigseln inklusive mig och vigselförättaren.

Bröllopsfotograf Ingarö

Beslutet blev att ha vigseln nere på stranden och att endast ha den med de närmaste vännerna. Tärna och bestmen fick vara med och bror som streamade vigseln för vänner och familj online. Jag tipsade dom att ha vigseln lite tidigare så dom fick lite ljus ute och det planerades att ha den någon timma innan solnedgång.

Så när dagen kom blev det first look på baksidan av deras hus. En promenad ner till stranden för porträtt och att ställa i ordning eldkorgar och marschaller. Uppe på berget stod några vänner och hejade på på avstånd. En väldigt intim och mysig vigsel skedde på stranden till sprakandet av elden. Sen klättrades de upp på berget för att fira med några få vänner som tagit sig dit och som sedan skulle fortsätta kvällen med middag hos paret.

December bjöd på en kylig men fin eftermiddag utan regn eller för hemska vindar. Vattnet låg lugnt vid stranden och elden värmde den som stod nära. Otroligt mysig dag!

En väldigt enkel men så mysigt bröllop i Corona tider.

bilderna blev helt magiska!

Redan från början förstod vi att Frida var någonting alldeles extra! Hon kom med tips och tankar kring hur vi kunde få detaljerna till vårt lilla bröllop att bli ännu mer vi. Under dagen fick hon inte bara fram oss, som inte alltid är helt bekväma med att stå framför kameran, utan även omgivningen som för oss var väldigt betydelsefull. Som grädde på moset är Frida varm, avslappnad och proffsig. Bilderna blev såklart därför också helt magiska!

– Sarah & Marcus

Läs mer om bröllopsfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige