Gravid i snön | Gravidfotograf Täby/Vaxholm Stockholm

Gravidfotografering i snön
gravidfotografering i Stockholm

En sån där magisk vinterdag när snön ligger puderfin på marken, solen småkikar fram genom molnen och det är lagom kallt. Så pass kallt att man slipper slask men inte heller fryser ihjäl. Det var en sån dag vi fick, när jag skulle fota Suna och Rama och deras fina mage.

Snö ger verkligen en magisk känsla när man som gravid ska fotas. Det är väldigt mjukt och fint på bild och känns lite extra ombonat och magiskt.

Nöjd av varenda sekund

Frida… Hur är det ens möjligt? Hur kan man få en fotografering att vara så avslappnande, full av kärlek och magi? Vi vill spola tillbaka tiden och göra det tusen gånger om. Vi njöt av varenda sekund och fick chansen att fira vår kärlek på ett helt underbart sätt. Du förgyllde hela vår dag och alla bilder var helt fantastiska.

– Suna och Rama

Gravid fotografering i snön

Att fota en gravid i snön är lite annorlunda, speciellt när de ska stå i en fin klänning mitt i snön. Jag är ju såklart medveten om detta och gör allt jag kan för att de ska vara så bekväma som möjligt. Dels är vi såklart effektiva och jobbar snabbt, paret får hålla sig i rörelse hela tiden och inte stå till låga stunder. Sen har jag med mig värmekuddar som hon får klistra på kroppen som utger värme, vilket är väldigt skönt och effektivt. Och såklart pausar vi så hon får ta på sig jacka/morgonrock eller hoppa in i bilen och värma sig.

Läs mer om gravidfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige