Gravidfotografering i regn

Varför inte ha en gravidfotografering i regn? Vad gör lite regn när man ska fota gravidmagen? Då Sophie var så pass nära bf när de bokat in sin session, och de skulle gå in i isolering direkt efter, så ville de inte boka om trots att vädret visade regn. Men vi hade tur att det var uppehåll under större delen av fotograferingen. Men jag måste erkänna att det blev såå himla bra!

Gravidfoto Ulriksdals slott Solna allé
gravidfotografering i Stockholm

Jag gillar att dom inte lät sig stoppas pga lite vatten! Visst, om det spöregnar så blir det inte så kul kanske. Men lite droppar har aldrig skadat någon. Och dessa två dansade loss i regnet som kom mot slutet av fotograferingen. Det kallar jag en avslappnad fotografering.

vi är så nöjda med bilderna!

Det var mysigt att ha en gravidfotografering men med fokus på oss som par. Det kändes mer avslappnat och naturligt än en del andra gravidfotograferingar vi har sett. Det var även roligt att få låna vackra klänningar och känna sig fin med gravidmagen! Vi är så nöjda med bilderna!

– Sophie och Andreas

Oftast bokar jag om en fotografering ifall det skulle se ut att bli regn, de flesta av oss vill inte stå ute i regn. Inte konstigt alls! Därför brukar jag ofta ha backup datum till mina gravida så vi kan byta dag om det skulle behövas. Men som sagt så gick inte det denna gång, men vilket fantastisk resultat det blev!

Vill du veta mer om hur en gravidfotografering går till så kika in här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige