Vad vore ett bröllop på slottet? | Rånäs slott

Ett bröllop på Rånäs slott vore helt underbar om du tittar på miljön där! Lummig och grön under sommarhalvåret. Omringad av ängar, hagar och vatten. En riktigt fin plats för bröllopsporträtten i alla fall! För att inte tala om middagen.

Bröllopsfotografering vid Rånäs Slott

Det jag gillar med ställen som Rånäs slott är att det finns så mycket möjlighet för utomhusvigsel, så många platser att välja på. Kanske framför lusthuset? Eller mitt på gräsmattan framför slottet, eller varför inte nere vid sjön? Oändliga möjligheter, även inomhus om det skulle vara dåligt väder.

allt kändes så otroligt naturligt!

Att ha Frida som fotograf är helt underbart. Hon är lugn, otroligt varm som person och ett proffs på att hitta ”det” i varje bild. Vi glömde nästan bort att vi fotades och allt kändes så otroligt naturligt – för att inte tala om romantiskt. Jag och min man fick en riktig loveboost av att fotograferas ihop och vi rekommenderar varmt Frida för uppdraget. Bilderna blev helt otroliga.

– Camilla

Möjligheten för vackra porträtt under ett bröllop på Rånäs slott finns det däremot massor av. Så himla fin omgivning där man kan få variation. Jag älskar sommarkänslan i de här bilderna med avslut i höggräs i kvällssolen. Hur magiskt?

Varför inte gifta sig på ett slott och känna sig kunglig för en dag? När omgivningarna är så avslappnade och vackra som detta så blir det en magisk blandning av lantligt och slottsligt.

Läs mer om bröllopsfotografering med mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige