Bröllopslokal – Schenströmska Herrgården

Bröllopslokal Schenströmska Herrgården

Endast 20 minuter från Västerås hittar du en riktigt fin herrgård i vacker miljö vid vattnet. Bröllopslokal Schenströmska Herrgården, perfekt för dig som vill kunna hyra en hel herrgården för ditt bröllop. Här finns själva herrgården, massor av mindre flyglar perfekt för alla gäster att stanna över i, samt stallet som är kanon för bröllopsmiddagen.

Här bestämmer du själv vilken mat som ska serveras. Du kan ordna med catering, hyra in en kock eller laga själv. Vilket är bra för alla budgetar. Även dryck bestämmer du över själv, ta med egen för att själva välja vad för dricka som serveras under middagen och kvällen. Ni hyr helt enkelt platsen och står för att ordna resten själva. Vilket är otroligt smidigt och gör att ni själva kan välja de leverantörer ni vill använda för mat, service och annat.

Platsen är dessutom otroligt vacker med vattnet som slingrar sig runtomkring och dela upp platsen med ån emellan. De har även en bastu för er att använda vid vattnet för kvällen innan bröllopet. Och all grönska som omringar platsen ger en vacker omfamning.

Så vill du ha en plats för ditt bröllop där alla gäster kan stanna över natten/helgen och ni själva bestämmer hur resten blir, så är Bröllopslokal Schenströmska Herrgården rätt för dig.

Läs mer om bröllopsfotografering hos mig här och inspireras av bilder från Liza och Jacobs bröllop nedan!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige