Gravidfotografering i vinterland | Täby/Vaxholm

Vilken fantastisk vinterdag vi fick vid denna gravidfotografering i snön. Solen låg precis bakom molnen och gav ifrån sig vackra strålar på Louise och Mac. Med de vackra granarna i bakgrunden så blev det en förtrollande sagoskog. Att vi fick en så här fin vinter i år är jag så himla tacksam för. För snö ger en helt ny dimension till vårt fina landskap. Sen om man lägger på sol på det, ojoj! Det får snön att gnistra så vackert och ger en extra dusch av värme till bilderna.

Gravidfotografering i snön
gravidfotografering i Stockholm

en rolig upplevelse!

Det var fantastisk att få möjlighet att fånga denna tid i vårt liv på bild. I början var det lite nervöst men Frida är den rätta för att ta bort den nervositeten och skapa ett lugn hos en där man kan slappna av och vara naturlig.
Det var en rolig upplevelse där man fick visa sin kärlek till varandra och njuta av stunden tillsammans.

– Louise och Mac

Gravidfotografering i snön

Jag ser alltid till att mina par är bekväma när vi befinner oss ut i snön. Det är såklart kallare än man skulle vilja, men det går oftast bra enligt mina par. Dels för att vi är riktigt snabba och effektiva. Men även för att de får röra på sig massor och värmepåsarna som jag ger henne och som sitter fastklistrade på kroppen. De gör under!

Mac var så tydligt efteråt om hur roligt det hade varit att fotas och det glädjer mig så himla mycket! Jag har fått mycket fina ord från männen som varit med vid mina fotograferingar och det är så himla roligt då jag vet att det ofta kan vara kvinnan som bokat och vill ha den mest av alla. Så då blir det lite extra roligt att få höra hur roligt dom tycker att det är att fotas med mig.

Läs mer om gravidfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige