Information kring bröllop

Det är mycket viktigt att hitta rätt fotograf för er och därför kommer här lite information om hur jag arbetar vid bröllop, vad som ingår och andra bra-att-veta saker.

Bröllop Bohemisk bröllopsfotograf Stockholm
Bröllop Bohemisk bröllopsfotograf Stockholm
Brudbåge Bohemisk bröllopsfotograf Stockholm
Bröllop Bohemisk bröllopsfotograf Stockholm
Bohemisk bröllopsfotograf Stockholm

Så här arbetar jag vid bröllop

FRIDA FURBERG PHOTOGRAPHER

Dokumentärt

Det jag menar med dokumentärt är att jag fångar er bröllopsdag precis som den är. De händelser, miljöer och detaljer som dagen innehåller fångar jag utan att störa. Jag brukar kalla mig själv en liten ninja som ni knappt märker av under dagen. Enda gången jag går in och dirigerar lite lätt är under porträttdelen där jag hjälper er till rätt platser, att slappna av och ha roligt. 

Jag fotar alla delar, detaljer och personer som är med på dagen för att spara er kärlekshistoria i sin helhet. Fångar de där små stunderna under dagen som ni inte ens tänker på innan och som gör så mycket efteråt.

Ljust, varmt och kärleksfullt

Ni väljer mig för mina bilders skull, för att ni vill fånga er kärlek precis så som den är och för att få fram det mysigt romantiska under dagen. Mina bilder är ljusa med en varm ton som visar känslorna fullt ut. Dagsljus, motljus och grönska är min specialitet, men att hitta den perfekta platsen med det magiska ljuset, det är mitt motto. 

Jag fokuserar alltid på att få känslan i bilderna och fånga kärleken, vare sig det är mellan er två, någon förälder eller barn. All kärlek som finns under denna fantastiska dag är värd att fångas på bild.

Av hela mitt hjärta

Ni väljer mig för att jag är en hopplös romantiker, men framförallt för att jag är en lugn och härlig person som kommer få er bekväma på dagen. Jag älskar bröllop och ger mitt allt för varje bröllop jag får äran att vara med på. Med över 50 bröllop fotograferade så har jag lärt mig var jag bör vara och när, hur jag ska hantera svåra situationer, ljusförhållanden och hur jag får mina par avslappnade.

Jag tar uppdraget på stort allvar och går in med hela min själ för att se till att er dag blir fantastisk!

Bröllop Bohemisk bröllopsfotograf Stockholm

Detta ingår

i alla paket

Planeringsmöte

Jag vill lära känna er! Vi träffas över en fika eller Skype, det som passar er bäst. Vi ska spendera hela er bröllopsdag väldigt nära varandra, så det är viktigt att vi klickar och att vi alla känner att vi är rätt för varandra.

Förlovningsfotografering / provfotografering

Ni får en mysig fotografering där ni får lite lyxiga bilder på er utan bröllopskläderna, perfekt ifall ni vill använda till inbjudningskorten eller bröllops-sajten. Det ger er även möjligheten att lära känna mig och mitt sätt att fotografera på innan själva bröllopsdagen.

Alla foton

Ni ska givetvis få hela berättelsen om er dag, därför ingår alla utvalda bilder i högupplöst format. Jag levererar ungefär 40 bilder per timme. Leveranstiden är 6-8 veckor beroende på säsong, under högsäsong kan det dröja extra. Leverans sker via ett USB-minne. 

Bröllopsalbum

Det absolut bästa är att kunna bläddra i en bok och kunna titta på era egna bröllopsbilder. I alla mina paket ingår det ett lyxigt fotoalbum med linneomslag. Går även att köpa till mindre kopior till föräldrarna.

Reseersättning

Reseersättning inom Sverige ingår. Du hörde rätt, ingen extra kostnad var i Sverige ni än gifter er!

Service

Jag kommer finnas här för alla frågor ni kan ha kring er dag, jag hjälper er gärna med att klura ut hur den ska formas. Dessutom kommer jag skämma bort er med massa extra grejer som ni kommer märka av när ni bokat. För mig handlar det om att ni ska få den bästa upplevelsen som går!

Här är mina bröllopspaket

12 timmar9 timmar5 timmar
31 900 kr25 900 kr18 900 kr
Boka!

Är ni ute efter flerdagarsbröllop eller destinationsbröllop så skicka en förfrågan om offert på detta!

Bröllop bohemisk bröllopsfotograf
Bohemisk boho bröllopsfotograf

Bra att veta

Det lilla extra

Bokningsavgift

För att garantera ert datum kommer jag vid bokning fakturera er 50% av beloppet på ert bröllopspaket. Fakturan är på 10 dagar. Sedan skickas slutfakturan 4 veckor innan bröllopet.

Bokningsavgiften betalas endast tillbaka vid force majeure. 

Backup

Jag fotograferar alltid på dubbla minneskort och har alltid med mig en extrakamera ifall något oförutsett skulle hända. Alla bilder sparas sedan ned på en privat server. Efter leverans tar ni över ansvaret att backa up bilderna.

Tiden

Alla timmarna är sammanhängande timmar. Räkna dock in matpaus vid de större paketen. Skulle ni vilja lägga till fler timmar utöver ert paket går det givetvis bra! En extra timma kostar 2 500 kr.

Publicering

Givetvis får ni dela era bilder med nära och kära, tänk dock på att alltid ange mig som fotograf och att aldrig ändra bilderna på något sätt. Bilderna får inte heller säljas till tredje part. 

Hör av er!

Frida Furberg photographer

Jag vill lära känna er bättre, veta era planer och vad som gör ert bröllop så speciellt!

Skicka förfrågan
Upp