Bröllopsfotografering

Bröllopsfotograf Sigtuna
Bröllopsfotograf Gyllene brunnen
Bröllopsfotograf Täby
Bröllopsfotograf Solna

Bröllopsfotograf Stockholm och världen!

Så du har hittat den rätta!

Frida Furberg photographer

Va roligt att du hittat hit! STORT grattis till din förlovning och så roligt att du är ute efter en bröllopsfotograf för att föreviga denna fantastiska dag. Du är förmodligen en person som vill ha roligt på din dag, du vill inte stressa eller oroa dig över något. Du tycker känslan är viktigare än perfektion och du vill välja leverantörer du kan lägga din tillit hos.

Jag har många års erfarenhet av bröllop och vet precis hur jag ska hantera alla olika situationer. Men jag är dessutom mer än bara en fotograf, den här dagen är jag din bästa vän och assistent. Behöver du en näsduk, ett plåster eller lite vatten? Då är jag snabbt framme och redo. Det är din stora dag och jag vill göra allt för att den ska bli så speciell som möjligt.

Bröllopsfotograf Lidingö
Bröllopsfotograf

Hej! Det är jag som är Frida…

Bröllopsfotograf

Jag är fotografen som guidar dig genom den drömdag som du förtjänar.

Jag är specialist på att få människor bekväma framför kameran, på att fånga kärlek och berätta historien om er stora dag. Passar dig om du vill ha roligt på din dag och tycker känslorna är viktigast på bröllopsdagen.

Läs mer om vem jag är ↠

Bröllopsporträtt Gyllene brunnen brudbåge
Bröllopsporträtt Gyllene brunnen

Älskar det lilla extra som Frida levererar till sina bröllopspar!

BRÖLLOPSFOTOGRAF FRIDA FURBERG : REFERENS

Vi är sååååå nöjda att vi valde Frida som fotograf till vårt bröllop. Hon lyckades verkligen fånga vår stora dag på bästa tänkbara sätt! Vi får inte nog av alla magiska bilder!
Men utöver hennes fotografiska kompetens så älskade vi verkligen allt det ”lilla extra” som Frida levererar till sina bröllopspar både innan, under och efter den stora dagen. Otroligt personligt, proffesionellt och uppskattat!! ♥ ♥ ♥

Nina och Jonas

Bröllopsfotograf tärna brud

Avslappnat och roligt

FRIDA FURBERG – Er bröllopsfotograf

Er kärlek är det absolut vackraste och viktigaste. Ni är värda att firas och få dagen dokumenterad precis som den är. Därför är mitt fokus att skippa allt stelt och uppställt och istället låta kärleken få stå i centrum. Jag dokumenterar det som är och precis som det är. Under porträtten hjälper jag er med små uppgifter till naturliga, avslappnade och kärleksfulla bilder utan att ni ska behöva känna er oroliga eller nervösa.

Ni värdesätter känslor över perfektion och är fast beslutna på att ha roligt och vara glada även om saker går fel. Utan stela poseringar fångar vi dagen med värme och kärlek med alla dess fantastiska detaljer. Vinden i håret, skratten från djupaste delen av magen eller kanske tårarna som faller sakta ner för kinden.

↡ Priser längre ner på sidan! ↡

Ditt engagemang lyser igenom bilderna!

bröllopsfotograf Frida Furberg : referens

Du lyssnade in vilken typ av bilder vi önskade, var öppen för våra idéer och förslag men kom även med egna bra intiativ. Det märktes att du hade stenkoll på läget som bröllopsfotograf, vilket resulterade till att du fångade de viktigaste delarna av vår dag och gav oss riktigt fina minnen som kommer finnas med oss under lång tid framöver.
Tack för ditt engagemang, det lyser verkligen igenom bilderna!

Katarina Schönherr Flodén

Du är värd det!

Då det är en av de största dagarna i ditt liv och en som aldrig kommer komma igen, är du värd att få den sparad. Du är värd att bli ompysslad och att få den precis som du vill ha den.

Mitt fokus är att spara alla detaljer kring dagen för att er bröllopsberättelse ska bli komplett och ihågkommen för all framtid. Allt från detaljbilder, miljöbilder, bilder när vänner/familj skrattar och har roligt under minglet samt vackra porträtt på er. Jag finns där och fångar alla delar utan att störa.

Förberedelse bröllopsfotografering Stockholm

Vi är supernöjda!

BRÖLLOPSFOTOGRAF FRIDA FURBERG : REFERENS

Vi är supernöjda med att vi valde Frida som fotograf till vårt bröllop! Under fotograferingen när vi var själva hjälpte hon oss verkligen att slappna av och känna oss bekväma. Frida är supermysig och enkel att ha att göra med som person samtidigt som hon gör ett väldigt proffsigt jobb. Bilderna blev fantastiskt bra, precis så som vi hoppats på! Ytterligare ett plus är de små presenter och överraskningar vi fått under resans gång, både före och efter bröllopet. Det uppskattades jättemycket och var absolut ingenting vi förväntat oss!

Peter och Erica

Bröllopsfoto Sigtunastiftelsen Stockholm

Hur går det till?

FRIDA FURBERG BRÖLLOPSFOTOGRAF

För att ni ska få den bästa upplevelsen är det viktigt att vi matchar varandra. Det tar vi reda på genom en fika där vi kan lära känna varandra lite närmare. Ni ska kunna känna er avslappnade och bekväma med att ha mig hängandes med er denna stora dag. Vi ses, ni bokar och sen skapar vi magi tillsammans.

Läs mer om hur det går till att boka nedan.

↡ Priser längre ner på sidan! ↡

Skapa minnen – Kontakta mig!

Frida Furberg photographer

Om ni brinner för att fylla ert bröllop av vackra blommor, små söta skyltar, kuddar och filtar, ljus i alla dess former, tomtebloss eller bara en herrans massa värme och kärlek – då har ni hittat rätt bröllopsfotograf för er. För en vacker klänning i spets, stor spretig bukett eller läckra färgglada hängslen är något som får mig att skutta lite extra. Så var inte rädda att höra av er och berätta om era idéer.

Boka mig som er bröllopsfotograf längre ner på sidan!

Förberedelse Brud Bröllopsdag
Förberedelse Brud Bröllopsdag
Förberedelse Brudtärnor bröllopsdag
Förberedelse Brud Bröllopsdag

Vi kände oss avslappnade

Bröllopsfotograf Frida Furberg : referens

En dag då man annars kanske skulle kunna vara lite nervös, kände vi oss i stället både avslappnade och glada när Frida ledde oss till platserna för förevigandet av vår dag. Många och vackra bilder, elegant levererade, gjorde att vår enda utmaning var att lyckas välja bland dem till tackkorten.

Ted & Louise Nyberg

Bröllopsfotograf Rönninge By Täby
Bröllopsfotograf Rönninge By Täby

Allt kändes så otroligt naturligt

BRÖLLOPSFOTOGRAF FRIDA FURBERG : REFERENS

Att ha Frida som fotograf är helt underbart. Hon är lugn, otroligt varm som person och ett proffs på att hitta ”det” i varje bild. Vi glömde nästan bort att vi fotades och allt kändes så otroligt naturligt – för att inte tala om romantiskt. Jag och min sambo fick en riktig loveboost av att fotograferas ihop och vi rekommenderar varmt Frida för uppdraget. Bilderna blev helt otroliga.

Camilla och Kenny

Bröllopsporträtt Waldemarsudde

Så här går det till

FRIDA FURBERG PHOTOGRAPHER

Möte

För att ni ska få den bästa upplevelsen är det viktigt att vi matchar varandra. Det tar vi reda på genom en fika eller Skype där vi kan lära känna varandra lite närmare. Ni ska kunna känna er avslappnade och bekväma med att ha mig hängandes med er denna stora dag.

Bokning

När vi båda känner att vi är rätt match för varandra så betalar ni en avgift på 50% av paketpriset för av boka ert datum. När den är betald om ert avtal underskrivet så är vi redo att köra!

Skapande

Nu kan vi fokusera på det roliga. I alla mina paket ingår det en provfotografering eller som jag kallar det, en kärleksfotografering. Ni får möjlighet att testa på hur det är att stå framför min kamera, vilket kommer lugna nerverna inför bröllopsdagen, samt att ni får en mysig stund tillsammans. Vi får även lite tid att lära känna varandra ytterligare.

När bröllopsdagen väl är här kommer ni känna er lugna med att jag vet vad jag gör. Så ni kan slappna av och låta mig smyga runt och fånga alla delar till vackra minnen.

Men förutom magiska bilder kommer ni även att få en helt fantastisk upplevelse tillsammans med mig.

Bröllopsfotografering porträtt Sigtuna

Så här arbetar jag vid bröllop

FRIDA FURBERG PHOTOGRAPHER

Dokumentärt

Det jag menar med dokumentärt är att jag fångar er bröllopsdag precis som den är. De händelser, miljöer och detaljer som dagen innehåller fångar jag utan att störa. Jag brukar kalla mig själv en liten ninja som ni knappt märker av under dagen. Enda gången jag går in och dirigerar lite lätt är under porträttdelen där jag hjälper er till rätt platser, att få er att slappna av och ha roligt. 

Jag fotar alla delar, detaljer och personer som är med på dagen för att spara er kärlekshistoria i sin helhet. Fångar de där små stunderna under dagen som ni inte ens tänker på innan och som gör så mycket efteråt.

Ljust, varmt och kärleksfullt

Ni väljer mig för mina bilders skull, för att ni vill fånga er kärlek precis så som den är och för att få fram det mysigt romantiska under dagen. Mina bilder är ljusa med en varm ton som visar känslorna fullt ut. Dagsljus, motljus och grönska är min specialitet, men att hitta den perfekta platsen med det magiska ljuset, det är mitt motto. 

Jag fokuserar alltid på att få känslan i bilderna och fånga kärleken, vare sig det är mellan er två, någon förälder eller barn. All kärlek som finns under denna fantastiska dag är värd att fångas på bild.

Av hela mitt hjärta

Ni väljer mig för att jag är en hopplös romantiker, men framförallt för att jag är en lugn och härlig person som kommer få er bekväma på dagen. Jag älskar bröllop och ger mitt allt för varje bröllop jag får äran att vara med på. Med över 60 bröllop fotograferade så har jag lärt mig var jag bör vara och när, hur jag ska hantera svåra situationer, ljusförhållanden och hur jag får mina par avslappnade.

Jag tar uppdraget på stort allvar och går in med hela min själ för att se till att er dag blir fantastisk!

Skapa kontakt längre ner på sidan!

Bröllopsfotografering Rönninge By Täby

Detta ingår

i alla paket

Bröllopsmöte

Jag vill lära känna er! Vi träffas över en fika eller via Skype, det som passar er bäst. Vi ska spendera hela er bröllopsdag väldigt nära varandra, så det är viktigt att vi klickar och att vi alla känner att vi är rätt för varandra.

Förlovningsfotografering / provfotografering

Ni får en mysig fotografering där ni får lite härliga bilder på er utan bröllopskläderna, perfekt ifall ni vill använda till inbjudningskorten eller bröllops-sajten. Det ger er även möjligheten att lära känna mig och mitt sätt att fotografera på innan själva bröllopsdagen.

Alla foton

Ni ska givetvis få hela berättelsen om er dag, därför ingår alla utvalda bilder i högupplöst format. Jag levererar ungefär 40 bilder per timme. Leveranstiden är 6-8 veckor beroende på säsong, under högsäsong kan det dröja extra. Leverans sker via ett fint USB-minne. 

Bröllopsalbum

Det absolut bästa är att kunna bläddra i en bok och kunna titta på era egna bröllopsbilder. I alla mina paket ingår det ett lyxigt fotoalbum med linneomslag som är 25×25 cm. Går även att köpa till mindre kopior till föräldrarna.

Reseersättning

Reseersättning inom Sverige ingår. Du hörde rätt, ingen extra kostnad var i Sverige ni än gifter er!

Service

Jag kommer finnas här för alla frågor ni kan ha kring er dag, jag hjälper er gärna med att klura ut hur den ska formas. Dessutom kommer jag skämma bort er med massa extra grejer som ni kommer märka av när ni bokat. För mig handlar det om att ni ska få den bästa upplevelsen som går!

Här är mina bröllopspaket

12 timmar9 timmar5 timmar
29 900 kr25 900 kr20 900 kr

Är ni ute efter flerdagarsbröllop eller destinationsbröllop så skicka en förfråga om offert på detta i formuläret nedan!

Specialpaket för 2021

Blir det ett mindre bröllop i år?

Jag är fullt förstående med att även detta år är lite speciellt och alla kanske inte planerar för ett storslaget heldagarsbröllop. Så därför har jag skapat ett mindre paket som ni kan välja.

  • 3 h fotografering
  • Planeringsmöte
  • ca 40 bilder/h
  • Inkl. reseersättning inom Stockholm
  • Linnealbum 20×20 cm

16.900 kr

Bröllopsfotografering Rönninge By
Bröllopsfotografering brudbukett Rönninge By
Bröllopsfotografering Gyllene Brunnen Enköping

Bra att veta

Det lilla extra

Bokningsavgift

För att garantera ert datum kommer jag vid bokning fakturera er 50% av beloppet på ert bröllopspaket. Fakturan är på 10 dagar. Sedan skickas slutfakturan 4 veckor innan bröllopet.

Backup

Jag fotograferar alltid på dubbla minneskort och jag fotar dessutom med två kameror ifall något oförutsett skulle hända. Alla bilder sparas sedan ned på en privat server. Efter leverans tar ni över ansvaret att backa up bilderna.

Tiden

Alla timmarna är sammanhängande timmar. Räkna dock in matpaus vid de större paketen. Skulle ni vilja lägga till fler timmar utöver ert paket går det givetvis bra! En extra timma kostar 2 500 kr.

Publicering

Givetvis får ni dela era bilder med nära och kära, tänk dock på att alltid ange mig som fotograf och att aldrig ändra bilderna på något sätt. Bilderna får inte heller säljas till tredje part. 

Låt oss göra ert bröllop till ett magiskt minne!

Kontakta mig!

Boka mig som er bröllopsfotograf

Jag vill veta mer om er och ert bröllop. Berätta!

Bokar nu bröllop för 2022

Jag svarar vanligtvis inom ett dygn.
Om ni saknar svar, kika gärna i skräpposten!