Vem är Frida?

Om mig

Här har ni en tjej som håller lugnet trots stressiga situationer, som hjälper till var än det behövs och som älskar att fånga känslor på bild varesig det är en tår som rinner nedför en förälders kind, asgarvet från en brud eller blicken ett kärt par ger varandra. En tjej som älskar detaljer och att fotar dessa från flera vinklar för att få det perfekta kortet. Någon vars största lyckopiller i livet är sina brorsöner som gör livet både roligt, spännande, äventyrsfullt, och som sprider så mycket kärlek. Nybliven matte till världens sötaste Zappa som gör livet livfullt och mysigt.

Jag har blivit besatt av tacksamhet – jag tror att det är en direkt länk till lycka här i livet. Mitt mål varje dag är att vara tacksam och leva ett så lyckligt liv som jag kan. Vilket är lätt när man omringar sig av massa fina människor.

Frida Furberg bröllopsfotograf

Så mysig person

Frida Furberg referens

Frida är en så härlig och mysig person både bakom och framför kameran som dessutom är otroligt tålmodig.

Elin Eriksson

Frida Furberg fotograf

Avslappnad och professionell

med en gnutta knasigheter

Jag är så lycklig över mitt jobb som fotograf och ännu mer besatt av mina drömmande kunder som värdesätter mig nog för att ta med mig på sina äventyr och ha kul med mig under hela processen!

Jag är rätt fotograf för par som är avslappnade och har noll planer på att vara stressade på sin bröllopsdag även om någon tappar en sko eller blir 45 minuter sena. Par som vill ha roligt och som förstår vikten av att vi ska passa bra ihop för att få till kemin som behövs för att få de där fantastiska bilderna. 
I vow to fiercely love you in all your forms, now and forever. I promise to never forget that this is a once in a lifetime love.

~ The Vow

Kontakta mig

BRÖLLOPSFOTOGRAF Frida furberg

Jag vill lära mig mer om er och ert bröllop! Kontakta mig så bokar vi in en träff och lär känna varandra.

Skapa kontakt
Upp