Parfotografering Ekerö | Marie & Joakim

Det är alltid lika roligt att träffa ett nytt par och denna gång blev det ute på Ekerö. Det var en kylig men otroligt vacker februaridag. Dessa två var definitivt tappra i de kalla vindarna, men värmde varandra med mysiga kramar och mycket närhet. Jag jobbar alltid på att få mina kunder avslappnade genom små uppgifter att göra, som gör att dom får fokusera på varandra och inte mig.

Kärleksfotografering Fotograf Stockholm

Frida är sååå grym! Hon är en sprudlande glad och varm person som lyckas fånga stunden, ljuset och så mycket kärlek i varenda foto. Hon fick oss att glömma bort kameran med massa skratt och mys, vilket syns då fotona verkligen är helt magiska och genuina.
Tusen tack Frida för att du förevigat vår kärlek, så sjukt värt!!!
– Marie och Joakim

När det är kyligt ute så jobbar jag definitivt snabbare. Och det är enbart för deras skull. Men trots de så får vi massa variation på bilder och platser.

Marie och Joakim var definitivt enkla att jobba med då de bara bubblade av kärlek. Då är det enkelt att få dom att fokusera på den och bara vara i känslorna ett tag. Det gör att bilderna blir så himla fina. Vi tog dessa bilder i parken bakom Drottningholms slott på Ekerö och det var så himla fint med de olika miljöerna vi fick till.

Läs mer om parfotografering hos mig här!