Kärleksfotografering

Kärleksfotografering fotograf Stockholm

Nyförlovad?
Eller bara galet kär?

en stund med din kärlek

Är du sådär härligt underbart kär så det pirrar i hela kroppen när du tänker på den där speciella personen? Se till att spara den här känslan i bilder. Dessa bilder är fantastiska att titta på och påminnas om hur underbar er kärlek är. Bilder som ni kommer ha kvar för all framtid som ett fint minne om hur det pirrade, de kärleksfulla blickarna och hur mysiga kramarna var.

Min stil handlar om att fånga äkta, känslomässiga stunder samt att skapa naturliga känslor genom att dirigera mina kunder för att hjälpa dom ha roligt och få interagera tillsammans. Jag älskar skratt, detaljer och romantik.

Kärleksfotografering fotograf Stockholm
Kärleksfotografering fotograf Stockholm

En mysig stund

med din kärlek

De är få förunnat att ta sig tid att bara vara med varandra. Att fokusera på känslorna som fört er samman och som får er att gå igenom livet starkare. Ge er själva den stunden, en kärleksfotografering, se den som en möjlighet att få njuta lite extra av varandra och dessutom få spara dessa känslor.

Kärleken är så viktig! Satsa på en mysig stund med den du håller extra kär, boka in en middag efter fotograferingen, en spa kväll eller varför inte bara ett glas vin i soffan för att få gro i dessa känslor. Det är ni värda!

Skapa minnen – Kontakta mig!

Frida Furberg fotograf

Om ni brinner för er kärlek, vill fira den lycka ni har och spara dessa fantastiska stunder tillsammans.
Se till att boka upp en av de få tider jag erbjuder för just er kärlek!

Kontaktformulär längre ner på sidan!

Fotografering vår Stockholm
Kärleksfotografering fotograf Stockholm
Kärleksfotografering fotograf Stockholm
Kärleksfotografering fotograf Stockholm

Så mysig person

FRIDA FURBERG REFERENS

Frida är en så härlig och mysig person både bakom och framför kameran som dessutom är otroligt tålmodig.

ELIN ERIKSSON

Frida Furberg bröllopsfotograf

Frida Furberg

Om mig

En glad tjej som kommer får er avslappnade framför kameran så ni kan fokusera på varandra och er kärlek. Varm, lugn och tålmodig har man kallat mig och många är rekommendationerna, inte bara för de älskade bildernas skull, utan även för den uppskattade atmosfären när vi fotar tillsammans. 

Under mina år som bröllopsfotograf har jag fått vara med om så fantastiskt mycket underbart. Jag brukar säga att jag har fått se så mycket kärlek att jag nästan spricker – vilket passar alldeles utmärkt för en hopplös romantiker som jag. Annan kuriosa om mig är att jag är otroligt barnkär, älskar choklad, nytvättade lakan och färger – särskilt turkost.

Kärleksfotografering fotograf Stockholm

Vad innebär det?

Frida Furberg fotograf stockholm

Tid

En kärleksfotografering är kort och mysig. Upp till 30 minuter ingår och passar utmärkt för en liten mysig stund. En stund för er att kramas och gosa på.

Vad ingår?

I paketen får ni 5 högupplösta fotografier som ni väljer från ett urval (som ni får en vecka efter fotograferingstillfället). Självklart kan ni köpa till extra bilder, dessa för 400 kr/st.

Att tänka på

Om ni är frusna av er så ta lager på lager för att hålla er varma om det är en kylig dag. Men ni kommer stå och kramas och skapa massa värme både för er själva och för bilderna.

Jag hjälper er att känna er bekväma framför kameran, oroa er inte om ni känner er ovana. Vi kommer ha roligt ihop och skratta massor! Jag dirigerar er så att det blir lätt att få en bra stund.

Pris

1500 kr

Söker ni bröllopsfotograf?

Bröllopsfotograf Stockholm

Ska ni gifta er och planerar ett lantligt, bohemiskt, romantiskt eller rustikt bröllop?
Kika in på min bröllopssida för att läsa mer om hur ni kan boka mig som er bröllopsfotograf.

Till bröllopssidan!
Fotografering Stockholm

Boka er kärleksfotografering

Kontakta mig

Upp